Ας μιλήσουμε για κανονές. Ας μιλήσουμε για το πώς θα λυγίσουμε και θα σπάσουμε τους τρόπους «φόρμουλες» και να ανακαλύψουμε έναν πολύ πιο ενδιαφέρον κόσμο χωρίς αυτούς. Ας φάμε τούρτα για δείπνο και ας βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο. Ας καβαλήσουμε ένα ποδήλατο. Ένα όμορφο ποδήλατο που θα σε κάνει να μουρμουρίσεις την δυναμική μπαλάντα του ’80 που σου έχει κολλήσει στο μυαλό. Ένα ποδήλατο που πάει πέρα από την πεπατημένη οδό της συμβατικότητας και σε οδηγήσει σε ενδιαφέροντες δρόμους που μόνο ένα πραγματικό ποδήλατο μπορεί. Ένα ποδήλατο σχεδιασμένο – από τα παξιμάδια ως τις μπάρες – για αυτούς που αγαπούν να ταξιδεύουν. Ένα ποδήλατο που λέγεται Electra.

Ας αρχίσουμε ξεχνώντας τους άκαμπτους κανόνες της ποδηλατικής συμπεριφοράς, αυτό το αποπνικτικό λεξιλόγιο και τα τα άλλα δήθεν. Η Electra γνωρίζει καλά αυτήν την «γλώσσα», αλλά δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με αυτή. Η αλήθεια είναι ότι μετά από 17 χρόνια δημιουργίας ποδηλάτων, γνωρίζουμε πως να κάνουμε τον αναβάτη ευτυχισμένο. Ξεκινάμε με τον σχεδιασμό εξωφρενικά άνετων ποδηλάτων, κατασκευασμένα με εξίσου δυνατή απόδοση. Φέτος, η οικογένεια των ποδηλάτων μας – Cruiser, Townie, Amsterdam και Kid’s – επεκτάθηκε και περιλαμβάνει το σικ Ticino.

Τα εκπληκτικά σχέδια και χρώματα καθώς και οι περίεργες καμπύλες των ποδηλάτων Electra αναδυκνύονται από την εξίσου εντυπωσιακή μηχανική τους. Στη θέση του αναβάτη, η οδήγηση είναι απαλή και ελεγχόμενη, μια μαρτυρία στην συνεχή μας πρωτοπορία. Δείχεις ωραίος, οδηγάς ωραία, και ποιος να το ‘ξερε – ότι κάνεις το καλό.

Στον κατάλογο της Electra θα βρείτε ανθρώπους που κάνουν το ίδιο καθώς και τα ποδήλατα που οδηγούν. Όλα είναι συμβολικά για ένα μεγαλύτερο μήνυμα, ένα μήνυμα που πηγάζει από τον υπερκαταναλωτικό σε καύσιμα, αναζητητή της ψυχής του και του πράσινου τρόπου κόσμου μας. Ανέβα σε ένα ποδήλατο και χτίσει ένα δυνατότερο εαυτό, έναν πιο υγιή κόσμο, ένα καθαρότερο χώρο για όλους.

Στην Electra αυτό αναζητάμε να διατηρήσουμε. Ας σπάσουμε τα κοινωνικά πρότυπα, ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε καύτερα ποδήλατα και ας απαιτήσουμε περισσότερα μονοπάτια για ποδήλατα. Ας δημιουργήσουμε το επόμενο καλύτερο ποδήλατο , την επόμενη καλύτερη διαδρομή. Ας αρχίσουμε νέα ταξίδια, κάθε μα κάθε μέρα.

The Electra Way to Roll.