Εμπνευσμένο από τα κλασσικά χειροποίητα Ευρωπαϊκά ποδήλατα, αύτη η στυλιστική νέα σειρά απαντά στο εξής ερώτημα: «Ποιο ποδήλατο μπορώ να καβαλάω καθημερινά;». Με την ονομασία του να έρχεται από μία Ιταλόφωνη περιοχή της Ελβετίας, η vintage σχεδιασμένη αισθητική, η κατασκευαστική λεπτομέρεια και η αρτιότητα του σκελετού είναι εμπνευσμένες από τα ανθεκτικά ποδήλατα που χρησιμοποιούνται σε όλη την περιοχή του Ticino.

Είναι το ποδήλατο με τον υπερανθεκτικό σκελετό της κλασσικής εποχής της ποδηλασίας, με τις κατάλληλες επεμβάσεις απαραίτητες για την άνεση του αναβάτη, στοιχεία τα οποία δεν βρίσκεις σήμερα στους υπερευαίσθητους σκελετούς που χρησιμοποιούνται. Στυλιστικά, το Ticino συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι τεχνίτες του ’40 και του ’50, ενσωματώνοντας και τις αυστηρές προδιαγραφές της Electra για την απόδοση. Προσθέστε στοιχεία της περιόδου ’40 και ’50 – ρετρό μουαγέ, σετ στροφάλων, τουριστικές χειρολαβές, λεβιέ φρένων, πιρούνια, πεντάλ και ζάντες – για ένα κλασσικό ποδήλατο αλλά και απόλυτα μοντέρνο.

Γρήγοροι τροχοί 700c συμπληρώνουν μία βάση από συστήματα γραναζιών, από την 1η εώς την 20η ταχύτητα. Αναβαθμίστε, προσωποποιείστε και εγκαταστήστε αξεσουάρ για κάθε τύπου βόλτες στην πόλη, στη δουλειά ή και στην περιήγηση στην εξοχή.