Σε μία πόλη οριζόμενη από στενούς σκυρόστρωτους δρόμους και με σχέδον τόσα ποδήλατα όσους και κατοίκους, η ποδηλασία στο Άμστερνταμ δεν είναι μία απλή ψυχαγωγία, αλλά τρόπος ζωής. Για αιώνες, αποτελεσματικά και χρηστικά ποδήλατα πόλης έχουν κινηθεί απο αμέτρητες γυναίκες «καριέρας» που φοράνε φούστες και τακούνια, κολλεγιόπαιδα με καλάθια γεμάτα βιβλία και ανώτατα επιχειρισιακά στελέχη με κουστουμια και γραβάτες. Από αυτή την ουτοπική έκδοση των Ευρωπαϊκών Μεταφορών γεννήθηκε το Amsterdam της Electra.

Ξεκινώντας με το αρχέτυπο Ολλανδικό ποδήλατο πόλης, προσθέσαμε ένα ίχνος από την χαρακτηριστική μας εμπρόσθια πεταλοδρόμηση για να συμπληρώσουμε στην όρθια στάση, και αρκετή απόδοση για να αποφεύγονται τρύπες καθώς μεταφέρουμε laptops και κουτιά φαγητού.

Είτε σας ελκύει ένα πολυτελές ποιοτικό μοντέλο, ένα αρτιστικό κλασσικό ή ένα αυθεντικά αεροδυναμικό, όλα τα Amsterdam έχουν σχεδιαστεί για να συλλάβουν την Ευρωπαϊκή καθημερινότητα της ποδηλασίας και να την μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο.